+40 752 384.370

office@hotel-gabriela.ro

Rândunelelor 1

Vișeu de Sus, Maramureș

Am pregătit pachete și oferte speciale pentru tine și familia ta!

Dușul emoțional oferă mult mai mult decât o cabină de duș normală: acesta este un program de wellness în care beneficiile apei reci și apei calde impreună cu aromele, sunetele și culorile sunt realizate pentru relaxarea corpului.

Experiența dată de dușul emoțional implică toate simțurile corpului. Este o adevarată atracție unde utilizatorul are posibilitatea de a alege intre diferite programe cum ar fi dușul tropical, ceața rece, baia cromatică, masajul lateral, lama de apă rece și dușul aromat.

După o sedință lungă la saună sau după o baie de aburi, nu este nimic mai bun decat a te bucura de senzatiile nordice puternice, inconjurat de un iluminat albastru de ceață și o aroma puternică de mentă sau de o ploaie tropicală cu o atmosferă de apus impreună cu toate senzațiile oferite de esentele fructelor tropicale ce relaxeaza și revigoreaza corpul și mintea in același timp.

Imbinarea dintre apa rece și apa calda este foarte utilă pentru revigorarea organismului, regenerarea pielii oferindu-i un grad corect de hidratare și de asemenea refacerea sistemului circulator vascular.

Pentru a asigura buna funcționare a site-ului, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor moderne fac acest lucru.